Rainforest Alliance: Uppdatering gällande Covid-19

Precis som de flesta av världens organisationer, påverkas Rainforest Alliance av det rådande Covid-19-utbrottet. Reserestriktioner och en förväntad smittspridning på vissa platser där det finns Rainforest Alliance-certifierade odlingar gör att det i dagsläget är svårt att följa vårt årliga schema för planerade revisioner. 

Det 7 mars publicerade vi en policy som förklarar hur vi förhåller oss till nuvarande Coronapandemi och hur den påverkar vårt certifieringsprogram. Här kan du läsa mer. Policyn är giltig till slutet av juni 2020. Vi kommer kontinuerligt att utvärdera situationen fram tills dess och kommunicera eventuella förändringar i policyn innan sommaren. 

Vi uppmanar såklart alla certifierade odlingar att följa de the lokala rekommendationer och restriktioner som finns i varje land och hänvisar frågor till certification@ra.org.

Fler mer information på engelska, vänligen besök: https://www.rainforest-alliance.org/business/sustainable-farming/farm-certification/covid-19-message-to-rainforest-alliance-and-utz-certificate-holders-and-certification-bodies/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.