Tack för ett händelserikt 2018!

2018 har varit ett händelserikt år i Rainforest Alliances historia. Den största nyheten var såklart sammanslagningen med UTZ som ger våra två organisationer ännu större muskler att kunna tackla kritiska utmaningar kopplade till klimatförändringar, fattigdom, avskogning och förlorad biologisk mångfald.

Vi vill tacka alla ni som på ett eller annat sätt bidragit till vårt arbete. Genom att ha köpt in Rainforest Alliance-certifierade grödor, konsumerat Rainforest Alliance-certifierade produkter eller hjälpt sprida vår information har ni bidragit till att stärka odlares situation i världens tropiska länder. Framförallt har ni stöttat vårt arbete för att skydda världens träd och skogar.

Förutom sammanslagningen med UTZ listar vi här under några av 2018 års stora händelser. Vi ser fram emot ytterligare ett år tillsammans med er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.