Seminarium om avskogning 8 dec

Den 8 december anordnar Focali och SIANI ett heldagsseminarium för att belysa utmaningar som kopplar samman import/konsumtion, leverantörskedjor och avskogning. Marcus Schaefer, representant för Rainforest Alliance i Sverige, kommer att tala om hur vi arbetar för att minska skövling av världens skogar.

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan sker senast 1 dec. Mer information här. 

”Syftet är att starta en dialog för att identifiera hur nuvarande forskning kan komma till praktisk användning utanför akademin och hur behov hos företagssektorn skulle kunnas stödjas av framtida forskning för att främja hållbara leverantörskedjor och effektiva miljöstrategier – hur kan vi tillgodose konsumenter med mat av god kvalitet och samtidigt tillräckligt med information för att kunna göra medvetna val?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.