FILM: Klimatsmart kaffe och kakao

Rainforest Alliance har arbetat med peruanska bönder, lokala styren och företag för att utveckla sätt att producera kakao och kaffe som bevarar skog, är motståndskraftigt för klimatförändringar och stärker kvinnornas roll som odlare. Arbetet är en del av initiativet Conservation in the Andean Amazon (ICAA), skapat av United States Agency for International Development (USAID), och sammanför mer än 30 lokala och internationella partnerorganisationer för att skydda bevarandet av Amazonas regnskog i Ecuador, Colombia och Peru. Här kan du se filmen om vårt arbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.