Vi ser resultat av vårt arbete på kakaoodlingar i Elfenbenskusten

Att mäta och utvärdera effekterna av Rainforest Alliance arbete är viktigt för att säkerställa att våra ansträngningar resulterar i konkreta förbättringar för människor och miljö. Committee on Sustainability Assessment (COSA) har genomfört jämförande studier mellan Rainforest Alliance- certifierade och icke certifierade kakaoodlingar i Elfenbenskusten. Under 2009 och 2011 genomförde COSA’s forskare 452 besök på odlingar i Elfenbenskusten och fann en rad förbättringar. Vill du läsa studien i sin helhet finns den här.

 

COSA_SWE

 

Här beskriver Ouedraogo Boureima sin historia, från att han som fyraåring med sin familj lämnade Burkina Faso tills dessa att han och medlemmar i hans kooperativ beslutat att arbeta för att certifiera sina odlingar och arbeta för en hållbar utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.